Ondersteunde browsers en mobiele systemen

Ondersteunde browsers

Slimme campagnes ondersteunen de huidige versie en de voorgaande belangrijke versie van Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Download de nieuwste versie van een van de onderstaande browsers om toegang te krijgen tot slimme campagnes:

Als het probleem zich blijft voordoen nadat u de nieuwste versie van een browser uit de bovenstaande lijst heeft gedownload, moet u mogelijk uw browservoorkeuren updaten om cookies en JavaScript toe te staan.

Slimme campagnes zijn niet getest in de browser Opera. Mogelijk werken bepaalde functies hierin niet correct.

Ondersteunde systemen voor de mobiele app