Skapa en smart kampanj

Det tar bara några minuter att komma igång med smarta kampanjer. Efter den första konfigureringen hanterar Google Ads din kampanj automatiskt.

När kunder söker efter företag som ditt på Google visas din annons i sökresultaten. På Google Maps visas din annons direkt på kartan eller under sökresultaten. Du kan också visa adressen och telefonnumret till ditt företag i annonsen. Du betalar bara när någon klickar på din annons, och du kan redigera annonsen eller avsluta annonseringen när som helst.

Innan du börjar

Bekanta dig med smarta kampanjer.

Kontrollera att du har registrerat dig för ett konto.

Anvisningar

Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Översikt.
  3. Klicka på + Ny kampanj under Alla smarta kampanjer högst upp.
  4. Följ de detaljerade anvisningarna för att skapa en kampanj.