Skapa en Smart-kampanj

Att sköta ett företag är ett heltidsjobb, men det behöver inte ta lång tid att annonsera för företaget online. Smart-kampanjerna har utformats för att det ska gå snabbt och smidigt att annonsera.

Det tar bara ett par minuter att komma igång med Smart-kampanjer: skriv en annons för företaget, bestäm en budget, välj en produkt eller tjänst som ska marknadsföras och låt oss ta fram en lista med relaterade sökfraser. Efter de inledande inställningarna hanterar Google Ads dina annonser automatiskt.

När kunder söker efter produkter eller tjänster som är relaterade till dina sökfraser på Google kan annonsen visas ovanför eller nedanför sökresultaten. På Google Maps kan annonsen visas direkt på kartan eller nedanför sökresultaten. Du kan också ta med företagets adress och telefonnummer i annonsen. Du betalar bara när någon klickar på din annons, och du kan när som helst redigera annonsen eller avbryta annonsvisningen i översikten Kampanjer.

I den här artikeln beskriver vi hur du skapar en Smart-kampanj i Google Ads.

Innan du börjar

Se till att bekanta dig med Smart-kampanjer.

Anvisningar

Du kan bara skapa Smart-kampanjer i webbversionen av Google Ads.
  1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Ny kampanj i översikten Kampanjer.
  3. Följ de detaljerade anvisningarna för att skapa en kampanj.