Skapa en smart kampanj

Det tar bara några minuter att komma igång med smarta kampanjer. Efter den första konfigurationen hanterar Google Ads din kampanj automatiskt.

När kunder söker efter företag som ditt på Google visas din annons i sökresultaten. På Google Maps visas din annons direkt på kartan eller under sökresultaten. Du kan också visa företagets adress och telefonnummer i annonsen. Du betalar bara när någon klickar på din annons och du kan redigera annonsen eller avsluta annonseringen när som helst.

När nya annonsörer registrerar sig för Google Ads är standardtypen en smart kampanj i smart läge.

I denna artikel beskriver vi hur du skapar en smart kampanj i Google Ads.

Innan du börjar

Bekanta dig med smarta kampanjer.

Om du inte redan har gjort det kontrollerar du att du har registrerat dig för ett konto.

Anvisningar

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Skapa ny kampanj i översikten Kampanjer.
  3. Följ de detaljerade anvisningarna för att skapa en kampanj.