Älykkään kampanjan luominen

Koska yrityksen pyörittäminen on jo itsessään kokopäivätyötä, haluamme varmistaa, että yrityksen mainostaminen verkossa onnistuu vaivatta. Älykkäiden kampanjoiden avulla luot yrityksellesi mainoksia tuossa tuokiossa.

Älykkäiden kampanjoiden käytön aloittaminen vie vain muutaman minuutin: kirjoitat yrityksellesi mainoksen, määrität budjetin, valitset yrityksesi tarjoaman tuotteen tai palvelun ja annat meidän luoda luettelon aiheeseen liittyvistä hakulausekkeista. Alkuasetusten määrittämisen jälkeen Google Ads hallinnoi mainoksiasi automaattisesti.

Kun asiakkaat hakevat Googlesta tuotteita tai palveluita, jotka liittyvät mainoksesi hakulausekkeisiin, mainoksesi voi näkyä hakutulosten ylä- tai alapuolella. Google Mapsissa mainoksesi voidaan näyttää joko suoraan kartalla tai hakutulosten alapuolella. Voit lisätä mainokseesi myös yrityksesi osoitteen ja puhelinnumeron. Maksat vain, kun joku klikkaa mainostasi, ja voit koska tahansa muokata mainostasi tai peruuttaa mainonnan käymällä kampanjoiden yleiskatsaussivulla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää älykkään kampanjan Google Adsissa.

Ennen kuin aloitat

Perehdy aluksi älykkäisiin kampanjoihin.

Ohjeet

Älykkäitä kampanjoita voi luoda vain Google Adsin verkkoversiossa.
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-yleiskatsauksesta Uusi kampanja.
  3. Luo kampanja vaiheittaisten ohjeiden mukaisesti.