Älykkään kampanjan luominen

Älykkäiden kampanjoiden käytön aloittaminen vie vain muutaman minuutin. Alkuvalmistelujen jälkeen Google Ads hoitaa kampanjaasi automaattisesti.

Kun asiakkaat hakevat Googlesta oman toimialasi yrityksiä, mainoksesi voi näkyä hakutuloksissa. Google Mapsissa mainoksesi näkyy suoraan kartalla tai hakutulosten alapuolella. Voit lisätä mainokseesi myös yrityksesi osoitteen ja puhelinnumeron. Maksat vain, kun joku klikkaa mainostasi, ja voit muokata mainostasi tai lopettaa mainonnan milloin tahansa.

Kun uusi mainostaja rekisteröityy Google Adsiin, oletuskampanjatyyppi on Älykäs kampanja Älykäs-tilassa.

Ennen kuin aloitat

Tutustu Älykkäisiin kampanjoihin.

Jos et ole vielä tehnyt sitä, luo tili.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Kaikki Älykkäät kampanjat ‑kohdan yläosassa olevaa + Uusi kampanja ‑painiketta.
  3. Luo kampanja ohjeiden mukaisesti.

Aiheeseen liittyvä linkki