Älykkään kampanjan luominen

Älykkäiden kampanjoiden käytön aloittaminen vie vain muutaman minuutin. Alkuvalmistelujen jälkeen Google Ads hoitaa kampanjaasi automaattisesti.

Kun asiakkaat hakevat Googlesta oman toimialasi yrityksiä, mainoksesi voi näkyä hakutuloksissa. Google Mapsissa mainoksesi näkyy suoraan kartalla tai hakutulosten alapuolella. Voit lisätä mainokseesi myös yrityksesi osoitteen ja puhelinnumeron. Maksat vain, kun joku klikkaa mainostasi, ja voit muokata mainostasi tai lopettaa mainonnan milloin tahansa.

Ennen kuin aloitat

Tutustu Älykkäisiin kampanjoihin.

Jos et ole vielä tehnyt sitä, luo tili.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa Yleiskatsaus.
  3. Klikkaa "Kaikki Älykkäät kampanjat" ‑kohdan yläosassa olevaa + Uusi kampanja ‑painiketta.
  4. Luo kampanja ohjeiden mukaisesti.