Crear una campanya intel·ligent

Començar a utilitzar les campanyes intel·ligents és qüestió de pocs minuts. Un cop hàgiu finalitzat la configuració inicial, Google Ads gestionarà la campanya de manera automàtica.

Quan els clients cerquen empreses com la vostra a Google, el vostre anunci es mostra als resultats de la cerca. A Google Maps, l'anunci es mostra directament al mapa o a sota dels resultats de la cerca. També podeu incloure l'adreça i el número de telèfon de l'empresa a l'anunci. Només pagareu quan un usuari faci clic a l'anunci, i podreu editar-lo o cancel·lar la publicitat en qualsevol moment.

Abans de començar

Familiaritzeu-vos amb les campanyes intel·ligents.

Si encara no ho heu fet, assegureu-vos que us hàgiu registrat per obtenir un compte.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Visió general.
  3. A "Totes les campanyes intel·ligents", feu clic al botó + Campanya nova que hi ha a la part superior.
  4. Seguiu les instruccions pas a pas per crear una campanya.