Tillgänglighet för land och språk

Smarta kampanjer är standardkampanjtypen för nya Google Ads-användare i alla länder där Google Ads är tillgängligt. Läs mer om landsbegränsningar för Google Ads.

Gränssnittet för smarta kampanjer finns på 44 språk som du hittar här.

Obs! Det är inte samma språk som du kan skriva dina annonser på. Visa den fullständiga listan över språk för annonser genom att klicka på Redigera på kortet Sökordsteman. Här finns en rullgardinsmeny med tillgängliga annonsspråk.

Relaterad länk

Om smarta kampanjer