Tilgjengelighet etter land og språk

Smart-kampanjer er standard kampanjetype for nye Google Ads-brukere i alle land der Google Ads er tilgjengelig. Finn ut mer om landsspesifikke begrensninger for Google Ads.

Grensesnittet for Smart-kampanjer er tilgjengelig på 44 språk. Du finner en liste over disse språkene her.

Merk: Disse språkene er ikke de samme som de du kan skrive annonsene dine på. Klikk på Endre på «Søkeordtemaer»-kortet for å se en fullstendig liste over språkene du kan skrive annonser på. Her finner du en rullegardinmeny med de tilgjengelige annonsespråkene.

Link til beslektet innhold

Om Smart-kampanjer