Landen en talen waarin het product beschikbaar is

Slimme campagnes zijn het standaard campagnetype voor nieuwe Google Ads-gebruikers in alle landen waar Google Ads beschikbaar is. Meer informatie over landspecifieke beperkingen voor Google Ads.

De interface voor slimme campagnes is beschikbaar in 44 talen, die u hier kunt vinden.

Opmerking: Deze talen verschillen van de talen waarin u advertenties kunt schrijven. Bekijk de volledige lijst met talen waarin u advertenties kunt schrijven door op Bewerken te klikken op de kaart Zoekwoordthema's. Hier vindt u een dropdownmenu met de beschikbare advertentietalen.

Gerelateerde link

Over slimme campagnes