Landen en talen waarin het product beschikbaar is

'Slimme campagne' is het standaard campagnetype voor nieuwe Google Ads-gebruikers in elk land waar Google Ads beschikbaar is. Meer informatie over landbeperkingen voor Google Ads

De slimme campagne-interface is beschikbaar in 44 talen, die u hier kunt vinden.

Opmerking: Deze talen verschillen van de talen die u kunt targeten met de slimme campagne. Bekijk de volledige lijst van talen die u kunt targeten door te klikken op Bewerken op de kaart 'Product of Service'. U ziet dan een dropdownmenu met de beschikbare targettalen.

Gerelateerde link