Maa- ja kielikohtainen saatavuus

Älykkäät kampanjat ovat uusien Google Ads ‑käyttäjien oletuskampanjatyyppi kaikissa maissa, joissa Google Ads on saatavilla. Lue lisää Google Adsin maakohtaisista rajoituksista.

Älykkäiden kampanjoiden käyttöliittymä on saatavilla 44 kielellä, jotka näet täältä.

Huom. Nämä kielet eivät ole samoja kuin ne kielet, joilla voit kirjoittaa mainoksia. Näet kaikki mainoksissa käytettävissä olevat kielet klikkaamalla Avainsanateemat-kortista Muokkaa. Sieltä löydät avattavan luettelon kaikista käytettävissä olevista kielistä.

Aiheeseen liittyvä linkki

Tietoja Älykkäiden kampanjoiden eduista ja ominaisuuksista