Disponibilitat per país i idioma

Les campanyes intel·ligents són el tipus de campanya predeterminat per als usuaris nous de Google Ads en tots els països on Google Ads està disponible. Obteniu més informació sobre les restriccions per país de Google Ads.

La interfície de les campanyes intel·ligents està disponible en aquests 44 idiomes.

Nota: aquests idiomes no coincideixen amb els idiomes en què podeu redactar anuncis. Per veure la llista completa d'idiomes en què podeu escriure anuncis, feu clic a Edita, a la targeta "Temes de paraula clau". Hi trobareu un menú desplegable amb els idiomes disponibles per als anuncis.

Enllaç relacionat

Sobre les campanyes intel·ligents