Naviger i Smart-kampanjer

Velkommen til Smart-kampanjer. Er du klar for å bli kjent med denne kampanjetypen? Nedenfor går vi gjennom hva du kan gjøre i kontoen din.

Før du begynner

Hvis du er på nettet, anbefaler vi at du bruker Google Chrome-nettleseren. Google Ads er nemlig optimalisert for denne nettleseren. Finn ut hvordan du kan løse problemer med nettleseren

Veiledning

Naviger mellom annonser i kampanjer

Du kan navigere mellom kampanjene eller annonsegruppene dine via kontomenyen helt til venstre. Kontomenyen er som standard skjult hvis du bruker en enhet med liten skjerm. Du kan åpne menyen ved å holde markøren over den venstre delen av siden eller klikke på ikonet for kontomenyen .

For å filtrere kampanjetypene du ser i menyen, må du klikke på prikkeikonet i kontomenyen. Filtreringen påvirker også det du ser i kontoens generelle arbeidsområde.

Få statistikk fra Google

Etter at du har logget på og valgt en kampanje fra navigasjonsmenyen, får du se Google-generert statistikk om den aktuelle kampanjen. Du kan justere datoperioden øverst til høyre eller klikke på bestemte kortdetaljer for å se enda mer statistikk.

Lag noe nytt

Hvis du vil opprette en ny kampanje, er det bare å klikke på Opprett en ny kampanje på «Alle kampanjer»-siden.

Bruk rapportering

Få tilgang til resultatrapportene dine ved å klikke på Smart-kampanjer i navigasjonsfeltet til venstre. Du får nå se Kampanjer-oversikten.

Se viktige varsler

Se de mest kritiske kontovarslene dine ved å klikke på bjelleikonet Varsler øverst til høyre på en hvilken som helst side i kontoen din.

Administrer fakturerings- og kontoinnstillinger

Hvis du vil oppdatere fakturerings- og kontoinnstillingene dine, kan du klikke på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre på siden. Velg Fakturering og betalinger for å administrere faktureringsinformasjonen din, eller klikk på Innstillinger for å administrere kontoinnstillingene dine.

Få hjelp

Få hjelp ved å klikke på spørsmålet øverst til høyre i kontoen din og velge Få hjelp.

Gi tilbakemelding

Vi vil gjerne høre hva du synes om Smart-kampanjer. Hvis du vil fortelle oss hva du synes fungerer helt utmerket, og hvor vi kan legge listen høyere, er det bare å klikke på spørsmålstegnet øverst til høyre i kontoen din og velge Send tilbakemelding.