Naviger i Smart-kampanjer

Velkommen til Smart-kampanjer. Er du klar for å bli kjent med denne kampanjetypen? Nedenfor går vi gjennom hva du kan gjøre i kontoen din.

Før du begynner

Hvis du er på nettet, anbefaler vi at du bruker Google Chrome-nettleseren. Google Ads er nemlig optimalisert for denne nettleseren. Finn ut hvordan du kan løse problemer med nettleseren

Veiledning

Få statistikk fra Google

Når du åpner Google Ads-appen for Android, får du se Kontooversikt-siden, der alle kampanjene dine er listet opp. Klikk på Detaljer i en av kampanjene dine for å se Google-generert statistikk om den aktuelle kampanjen, blant annet klikk, visninger og søkeuttrykk. Juster datoperioden med blyantikonet Endre.

Administrer fakturerings- og kontoinnstillinger

Du kan administrere fakturering og betalinger ved å trykke på menyikonet øverst til venstre og så trykke på Fakturering og betalinger.

Få hjelp

For å få hjelp må du trykke på menyikonet øverst til venstre og så på Hjelp.

Gi tilbakemelding

Vi vil gjerne høre hva du synes om Smart-kampanjer. Hvis du vil fortelle oss hva du synes fungerer helt utmerket, og hvor vi kan legge listen høyere, er det bare å klikke på spørsmålstegnet øverst til høyre i kontoen din og velge Send tilbakemelding.