Naviger Smart-kampanjer

Velkommen til Smart-kampanjer. Er du klar for å bli kjent med denne kampanjetypen? Nedenfor går vi gjennom hva du kan gjøre i kontoen din.

Før du begynner

For at du skal komme i gang, anbefaler vi at du bruker Google Chrome. Google Ads er nemlig optimalisert for denne nettleseren.

Veiledning

Naviger mellom annonser i kampanjen din

For å navigere mellom kampanjene eller annonsegruppene dine bruker du kontomenyen helt til venstre. Kontomenyen er som standard skjult hvis du bruker en enhet med liten skjerm. Du kan åpne menyen ved å holde markøren over den venstre delen av siden eller klikke på ikonet for kontomenyen Menu button.

For å filtrere kampanjetypene du ser i menyen, må du klikke på prikkeikonet i kontomenyen. Filtreringen påvirker også det du ser i kontoens generelle arbeidsområde.

Naviger mellom sider i kontoen din

For å navigere mellom hovedsidene i kontoen din klikker du på det aktuelle elementet i sidemenyen, altså raden du finner på den venstre delen av siden. Innholdet i sidemenyen er avhengig av om du er på kontonivå eller ser nærmere på en bestemt kampanje eller annonsegruppe. Du får bare se alternativene som er relevante for den aktuelle kampanjen eller annonsegruppen, i sidemenyen.

Få statistikk fra Google

Oversikt-siden er utgangspunktet ditt etter at du logger på. Her finner du statistikk fra Google for hvert enkelt nivå i kontoen din – fra overordnede kampanjer til spesifikke annonsegrupper. Du kan justere datoperioden, velge en bestemt kampanje eller klikke på en spesifikk detalj på kortet for å se mer statistikk.

Lag noe nytt

For å opprette kampanjer, annonsegrupper, annonser og søkeord, eller om du vil legge til stedsmålretting eller annonseplanlegging, er det bare å klikke på det aktuelle elementet du vil opprette, i sidemenyen og så klikke på plussknappen.

Bruk rapportering

Få tilgang til resultatrapportene dine ved å klikke på Smart-kampanjer i navigasjonspanelet til venstre. Du får nå opp Kampanjer-oversikten.

Optimaliser kontoen din

Du får tilgang til de viktige optimaliserings- og planleggingsverktøyene ved å klikke på Alle kampanjer i navigasjonspanelet til venstre.

Se viktige varsler

Se de mest kritiske kontovarslene dine ved å klikke på bjelleikonet øverst til høyre på en hvilken som helst side i kontoen din.

Administrer fakturerings- og kontoinnstillinger

Du kan se innstillingene dine for fakturering, varsling og kontoadministrasjon ved å klikke på prikkeikonet øverst til høyre i kontoen din. Når du er ferdig, kan du gå tilbake til nye Google Ads ved å lukke fanen.

Få hjelp

Du kan få hjelp ved å klikke på prikkeikonet øverst til høyre i kontoen din og så velge Få hjelp.

Gi tilbakemelding

Vi vil gjerne høre hva du synes om de nye Smart-kampanjene. Hvis du vil fortelle oss hva du synes fungerer, og hva vi bør forbedre, kan du klikke på prikkeikonet øverst til høyre i kontoen din og velge Send tilbakemelding.

Linker til beslektet innhold