Älykkäissä kampanjoissa siirtyminen

Tervetuloa käyttämään Älykkäitä kampanjoita! Oletko valmis? Katsotaan, mitä kaikkea voit tehdä tililläsi.

Ennen kuin aloitat

Jos käytät selainta, suosittelemme valitsemaan Google Chromen, koska Google Ads on optimoitu sitä varten. Katso ohjeet selaimeen liittyvän ongelman ratkaisemiseen.

Ohjeet

Siirtyminen mainoksesta toiseen kampanjassa

Voit liikkua kampanjoidesi ja mainosryhmiesi välillä vasemmassa reunassa olevan tilivalikon avulla. Jos käytät pientä näyttöä, tilivalikko on oletuksena piilotettu. Avaa tilivalikko viemällä hiiri sivun vasempaan reunaan tai klikkaamalla tilivalikon kuvaketta .

Jos haluat suodattaa valikossa näkyvät kampanjat, klikkaa tilivalikon kolmen pisteen kuvaketta . Suodatus vaikuttaa myös siihen, mitä näet tilisi päätyötilassa.

Hyödyllisiä tilastotietoja Googlelta

Kun olet kirjautunut sisään ja valinnut navigaatiopaneelista kampanjan, näet Googlen tuottamia kampanjaa koskevia tilastotietoja. Muuta oikeasta ylänurkasta ajanjaksoa tai klikkaa jostakin kortista tiettyä tietoa, niin näet lisää tilastoja.

Uuden kohteen luominen

Jos haluat luoda uuden kampanjan, klikkaa Kaikki kampanjat ‑etusivulta Luo uusi kampanja.

Raportoinnin käyttäminen

Jos haluat nähdä tehokkuusraporttisi, klikkaa vasemmalta navigaatiopaneelista Älykkäät kampanjat. Näet yleiskatsauksen kampanjoistasi.

Tärkeiden ilmoitusten tarkistus

Näet tärkeimmät tiliä koskevat ilmoitukset klikkaamalla minkä tahansa tilisi sivun oikeasta yläkulmasta kellokuvaketta Ilmoitukset.

Laskutus- ja tiliasetusten muuttaminen

Jos haluat päivittää laskutus- ja tiliasetuksesi, klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake]. Valitse Laskutus ja maksut muuttaaksesi laskutustietojasi tai Asetukset muuttaaksesi tiliasetuksiasi.

Ohjeita

Jos tarvitset ohjeita, klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta kysymysmerkkiä  ja valitse Hae ohjeita.

Palautteen antaminen

Haluamme kuulla mielipiteesi Älykkäistä kampanjoista. Kerro meille, mikä kampanjoissa on mielestäsi hyvää ja mitä voisimme vielä parantaa. Klikkaa tilisi oikeassa yläkulmassa näkyvää kysymysmerkkikuvaketta ja valitse Lähetä palautetta.