Älykkäissä kampanjoissa siirtyminen

Tervetuloa käyttämään älykkäitä kampanjoita! Oletko valmis? Katsotaan, mitä kaikkea voit tehdä tililläsi.

Ennen kuin aloitat

Jotta pääset alkuun, suosittelemme Google Chrome ‑selaimen käyttöä, sillä Google Ads on optimoitu Chromea varten.

Ohjeet

Siirtyminen mainoksesta toiseen kampanjassa

Voit liikkua kampanjoidesi ja mainosryhmiesi välillä vasemmassa reunassa olevan tilivalikon avulla. Jos käytät pientä näyttöä, tilivalikko on oletuksena piilotettu. Avaa tilivalikko viemällä hiiri sivun vasempaan reunaan tai klikkaamalla tilivalikon kuvaketta Menu button.

Voit suodattaa valikossa näkyvät kampanjat klikkaamalla tilivalikon kolmen pisteen kuvaketta. Suodatus vaikuttaa myös siihen, mitä näet tilisi päätyötilassa.

Siirtyminen sivulta toiselle tilillä

Voit siirtyä tilisi pääsivulta toiselle klikkaamalla kohteita sivuvalikosta, joka on sivun vasemmassa reunassa oleva palkki. Sivuvalikon sisältö vaihtelee sen mukaan, tutkitko sitä tilitasolla vai katseletko tarkempia tietoja tietyn kampanjan tai mainosryhmän tasolla. Sivuvalikossa näkyvät vain kyseisen kampanjan tai mainosryhmän kannalta olennaiset vaihtoehdot.

Käyttötietoja Googlelta

Etusivu on lähtöpisteesi, kun kirjaudut sisään. Etusivulla näkyy Googlen luomia hyödyllisiä ideoita tilisi kustakin eri tasosta – niin kampanjoista yleisesti kuin yksittäisistä mainosryhmistäkin. Jos haluat nähdä lisää ideoita, voit muokata ajanjaksoa, valita kampanjan tai klikata jotain tiettyä kortissa olevaa ideaa.

Uuden luominen

Jos haluat luoda kampanjoita, mainosryhmiä, mainoksia ja avainsanoja tai lisätä aluekohdistuksen tai mainosten ajoituksen, klikkaa haluamaasi kohdetta sivuvalikosta ja klikkaa sitten pluspainiketta.

Raportoinnin käyttäminen

Jos haluat katsella kehitysraporttejasi, klikkaa vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista Älykkäät kampanjat. Näet tämän jälkeen kampanjoiden yleiskatsauksen.

Tilin optimointi

Voit siirtyä keskeisiin optimointi- ja suunnittelutyökaluihin klikkaamalla tilisi vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista Kaikki kampanjat.

Tärkeiden ilmoitusten katseleminen

Voit nähdä tärkeimmät tiliä koskevat ilmoitukset klikkaamalla kellokuvaketta tilisi minkä tahansa sivun oikeasta yläkulmasta.

Laskutus- ja tiliasetusten hallinnointi

Voit siirtyä laskutus-, tilin hallinta- tai ilmoitusasetuksiin klikkaamalla tilin oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta. Kun olet valmis, voit palata uudistuneeseen Google Adsiin sulkemalla välilehden.

Ohjeiden hakeminen

Voit etsiä ohjeita klikkaamalla tilisi oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmen pisteen kuvaketta ja valitsemalla Pyydä apua.

Palautteen antaminen

Haluamme kuulla mielipiteesi uudistuneista älykkäistä kampanjoista. Kerro meille, mikä kampanjoissa on mielestäsi hyvää ja mitä voisimme vielä parantaa. Klikkaa tilisi oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Lähetä palautetta.