Naviger i Smart-kampagner

Velkommen til Smart-kampagner! Er du klar til at tage en hurtig rundtur? Lad os sammen se på, hvad du kan gøre på din konto:

Før du begynder

Hvis du er på internettet, anbefaler vi, at du bruger Google Chrome-browseren, da Google Ads er optimeret til denne browser. Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med din browser

Vejledning

Naviger rundt mellem annoncer i din kampagne

Hvis du vil navigere rundt mellem dine kampagner og annoncegrupper, kan du bruge kontomenuen længst til venstre. Hvis du benytter en mindre skærm, er kontomenuen som standard skjult. Du kan åbne den ved at holde markøren over venstre del af siden eller ved at klikke på kontomenuikonet .

Hvis du vil filtrere de kampagnetyper, der vises i menuen, skal du klikke på ikonet med tre prikker  på kontomenuen. Dermed filtrerer du også det, der vises i dit primære kontoarbejdsområde.

Få indsigt fra Google

Når du har logget ind og valgt en kampagne fra navigationsmenuen, kan du se Google-genereret indsigt for den pågældende kampagne. Du kan justere datointervallet i øverste højre hjørne eller klikke på en bestemt kortdetalje for at få mere indsigt.

Opret noget nyt

Hvis du vil oprette en ny kampagne, skal du klikke på Opret ny kampagne på oversigtssiden "Alle kampagner".

Brug rapportering

Du kan få adgang til dine effektivitetsrapporter ved at klikke på Smart-kampagner i navigationsruden til venstre. Derefter vises oversigten "Kampagner".

Se vigtige underretninger

Du kan få vist de vigtigste kontounderretninger ved at klikke på klokkeikonet Meddelelser øverst til højre på en hvilken som helst side på din konto.

Administrer fakturerings- og kontoindstillinger

Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på siden for at opdatere dine fakturerings- og kontoindstillinger. Vælg Fakturering og betalinger for at administrere dine faktureringsoplysninger, eller klik på Præferencer for at administrere dine kontoindstillinger.

Få hjælp

Du kan få hjælp ved at klikke på spørgsmålstegnet  øverst til højre på din konto og vælge Få hjælp.

Giv feedback

Vi vil meget gerne høre din mening om Smart-kampagner. Du kan fortælle os, hvad du synes godt om, og hvor der efter din mening er plads til forbedringer, ved at klikke på ikonet med et spørgsmålstegn  øverst til højre på din konto og vælge Send feedback.