Navegar per les campanyes intel·ligents

Us donem la benvinguda a les campanyes intel·ligents. Esteu a punt per donar-hi una ullada? A continuació veureu què podeu fer al compte:

Abans de començar

Si sou al web, us recomanem que utilitzeu el navegador Google Chrome, ja que és on Google Ads funciona millor. Informació sobre com es pot corregir un problema amb el navegador

Instruccions

Desplaçar‑se entre els anuncis de la campanya

Per desplaçar‑vos per les campanyes i pels grups d'anuncis, utilitzeu el menú del compte que hi ha a l'extrem esquerre. Si feu servir una pantalla més petita, aquest menú està amagat de manera predeterminada. Per obrir‑lo, passeu el cursor per sobre del lateral esquerre de la pàgina o bé feu clic a la icona de menú del compte .

En aquest menú, feu clic a la icona de tres punts  per filtrar els tipus de campanyes que es mostren. Això també us permet filtrar el que veieu a l'àrea de treball principal del compte.

Obtenir estadístiques de Google

Un cop hàgiu iniciat la sessió i seleccionat una campanya al menú de navegació, veureu les estadístiques que Google ha generat per a la campanya en qüestió. Ajusteu l'interval de dates a l'extrem superior dret o feu clic en un detall concret d'una targeta per consultar més estadístiques.

Crear elements

Per crear una campanya, feu clic a Crea una campanya a la pàgina de visió general "Totes les campanyes".

Utilitzar els informes

Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Campanyes intel·ligents per accedir als informes de rendiment. Veureu la visió general de "Campanyes".

Veure alertes importants

A l'extrem superior dret de qualsevol pàgina del compte, feu clic a la icona de campana Notificacions per veure les alertes més importants del compte.

Gestionar la facturació i la configuració del compte

Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] que hi ha a l'extrem superior dret de la pàgina per actualitzar la configuració de la facturació i del compte. Seleccioneu Facturació i pagaments per gestionar les dades de facturació o bé feu clic a Preferències per gestionar la configuració del compte.

Obtenir ajuda

Per obtenir ajuda, feu clic al signe d'interrogació  que hi ha a l'extrem superior dret del compte i seleccioneu Obteniu ajuda.

Enviar suggeriments

Ens interessa molt la vostra opinió sobre les campanyes intel·ligents. Feu clic a la icona de signe d'interrogació  que hi ha a l'extrem superior dret del compte i seleccioneu Envia suggeriments per explicar‑nos què us sembla adequat i què creieu que podríem millorar.