Naviger i Smart-kampagner

Velkommen til Smart-kampagner! Er du klar til at tage en hurtig rundtur? Lad os sammen se på, hvad du kan gøre på din konto:

Før du begynder

Hvis du er på internettet, anbefaler vi, at du bruger Google Chrome-browseren, da Google Ads er optimeret til denne browser. Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med din browser

Vejledning

Få indsigt fra Google

Når du åbner Google Ads-appen til iOS, vises siden "Kontooversigt" med en liste over dine kampagner. Klik på Info i en af dine kampagner for at se Google-genereret indsigt om den pågældende kampagne, herunder klik, eksponeringer, søgeudtryk m.m. Juster datointervallet ved hjælp af blyantikonet Rediger.

Administrer fakturerings- og kontoindstillinger

Hvis du vil administrere fakturering og betalinger, skal du trykke på menuikonet øverst til venstre og derefter på Fakturering og betalinger.

Få hjælp

Hvis du har behov for hjælp, kan du trykke på menuikonet øverst til venstre og derefter på Hjælp.

Giv feedback

Vi vil meget gerne høre din mening om Smart-kampagner. Du kan fortælle os, hvad du synes godt om, og hvor der efter din mening er plads til forbedringer, ved at klikke på ikonet med et spørgsmålstegn  øverst til højre på din konto og vælge Send feedback.