En forklaring av kostnader og betalinger

Google Ads Smart campaigns | How and when am I billed?

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

• Med Smart-kampanjer betaler du bare når folk faktisk klikker på eller ringer deg via annonsen din.
  • Kostnadene dine kan variere fra dag til dag, men du betaler aldri mer enn det maksimale månedlige budsjettet du har angitt.
  • I betalingsinnstillingene dine kan du se når du må betale, og betalingsmåtene viser hvordan du blir belastet.

Så mye koster det å kjøre Smart-kampanjer

Du betaler bare for klikk på eller anrop via Smart-kampanjene dine. Det samlede beløpet du bruker i løpet av en måned, overstiger aldri det maksimale månedlige budsjettet ditt. Finn ut mer om hvordan budsjetter fungerer i Smart-kampanjer

Prisene er dynamiske. Dette innebærer at de varierer fra gang til gang. Kostnaden for de enkelte klikkene avhenger av flere faktorer, blant annet

• forbruket til konkurrerende annonsører i området ditt
  • hvor relevant annonsen din er for brukerens Google-søk
  • sannsynligheten for at brukerens søk resulterer i et salg

Ingen aktiveringsavgift

Det påløper ikke noen aktiveringsavgift for Smart-kampanjer. Det kan imidlertid være krav knyttet til minste tillatte transaksjonsbeløp når du skal utføre manuelle innbetalinger.

Betalingsinnstillinger og -måter

• Sånn betaler du: Med Smart-kampanjer kan du foreta innbetalinger før annonsene dine vises (manuelle innbetalinger). Alternativt kan vi belaste deg automatisk etter at annonsene er vist (automatiske betalinger). Disse er altså to ulike betalingsinnstillinger. Finn ut mer om faktureringsalternativene
  • Dette betaler du med: Det du betaler for kostnadene dine med, for eksempel et kredittkort, kaller vi for en betalingsmåte. Noen betalingsmåter kan du bare bruke i visse land. Alternativene du kan velge mellom, avhenger derfor av hvilket land bedriften din er hjemmehørende i.

Linker til beslektet innhold