En forklaring av kostnader og betalinger

• Med Smart-kampanjer må du bare betale når folk faktisk klikker på eller ringer deg via annonsen din.
  • Kostnadene dine kan variere fra dag til dag, men du betaler aldri mer enn det maksimale månedlige budsjettet du har angitt.
  • I betalingsinnstillingene dine kan du se når du må betale, og betalingsmåtene viser hvordan du blir belastet.

Så mye koster det å kjøre Smart-kampanjer

Du betaler bare for klikk på eller anrop via Smart-kampanjene dine. Totalbeløpet du bruker i løpet av en måned, kommer ikke til å overstige det maksimale månedlige budsjettet ditt.

Klikkpriser (også kalt kostnad per klikk) er dynamiske. Dette innebærer at de varierer fra gang til gang. Kostnaden for de enkelte klikkene er avhengig av flere faktorer, blant annet

• forbruket til konkurrerende annonsører i området ditt
  • hvor relevant annonsen din er for brukerens Google-søk
  • sannsynligheten for at brukerens søk resulterer i et salg

Ingen aktiveringsavgift

Det påløper ikke noen aktiveringsavgift for Smart-kampanjer. Det kan imidlertid være krav knyttet til minste tillatte transaksjonsbeløp når du skal utføre manuelle innbetalinger.

Betalingsinnstillinger og -måter

• Sånn betaler du: Med Smart-kampanjer kan du foreta innbetalinger før annonsene dine vises (manuelle innbetalinger), men vi kan også belaste deg automatisk etter at annonsene er vist (automatiske betalinger). Disse er altså to ulike betalingsinnstillinger.
  • Dette betaler du med: Det du betaler for kostnadene dine med, for eksempel et kredittkort, kaller vi for en betalingsmåte. Noen betalingsmåter kan du bare bruke i visse land. Alternativene du kan velge mellom, avhenger derfor av hvilket land bedriften din er hjemmehørende i.

Link til beslektet innhold