Planlegg Smart-kampanjer

I Google Ads kan du velge hvilke dager i uken og på hvilke tidspunkter annonsen din skal kjøres. Du kan for eksempel angi at annonsen bare skal vises i løpet av normale åpningstider, eller når du innen rimelig tid kan svare på henvendelser fra kundene.

Sånn planlegger du kjøring av annonser

Det er bare i nettversjonen av Google Ads du kan planlegge kjøring av Smart-kampanjer.
  1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Alle kampanjer.
  3. Finn det aktuelle kampanjekortet ditt i «Kampanjer»-oversikten, og klikk deretter på Detaljer.
  4. Klikk på Når som helst ved siden av «Planlegging».
  5. Velg hva slags tidsplan du ønsker å angi, i «Annonseplanlegging»-dialogboksen:
    • Når som helst – Annonsen din kjøres døgnet rundt hele uken.
    • I åpningstiden – Hvis du har laget annonsen din på grunnlag av den lokale Google Min bedrift-siden din (GMB), kan du velge at annonsen din skal kjøres i løpet av åpningstidene som er angitt i GMB. Hvis du endrer åpningstidene i GMB, oppdateres de også i annonsen din.
    • I takt med spesielle åpningstider – Velg hvilke dager i uken og hvilke tider på dagen annonsen din skal vises.
  6. Klikk på Lagre.