Älykkään kampanjan ajoittaminen

Voit määrittää Google Adsissa viikonpäivät ja kellonajat, jolloin haluat mainoksesi näkyvän. Voit esimerkiksi määrittää mainoksen näkymään normaaleina aukioloaikoina tai silloin, kun voit vastata asiakkaiden puheluihin nopeasti.

Näin voit ajoittaa mainoksen

Älykkään kampanjan voi ajoittaa vain Google Adsin verkkoversiossa.
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Kaikki kampanjat.
  3. Etsi kampanjan kortti kampanjoiden yleiskatsauksesta ja valitse Tiedot.
  4. Klikkaa Ajoitus‑kohdan vierestä Milloin tahansa.
  5. Valitse Mainosten ajoitus ‑valintaikkunasta määritettävän aikataulun tyyppi:
    • Milloin tahansa – Mainoksesi näytetään vuorokauden ympäri 7 päivänä viikossa.
    • Aukioloaikoina – Jos loit mainoksesi paikallisen Google My Business (GMB) ‑sivun perusteella, voit näyttää mainoksesi GMB:ssä määritettyinä aukioloaikoina. Jos muokkaat aukioloaikojasi GMB:ssä, aukioloajat päivittyvät myös mainokseesi.
    • Muokattuina aukioloaikoina – Valitse viikonpäivät ja kellonajat, jolloin haluat mainoksesi näkyvän.
  6. Klikkaa Tallenna.