Angiv en annonceplanlægning for din Smart-kampagne

I Google Ads kan du vælge de ugedage og de tidspunkter på dagen, hvor din annonce skal vises. Du kan f.eks. vælge, at din annonce skal vises inden for din normale åbningstid, eller når du har mulighed for at besvare opkald fra potentielle kunder eller ringe tilbage til dem inden for kort tid. Måske vil du kun vise din annonce på bestemte dage eller i åbningstiden, hvor du har mulighed for at tage dig af henvendelser fra kunderne.

Bemærk! Hvis du bruger en virksomhedsprofil og har angivet åbningstider på din konto, bliver annonceplanen for din kampagne automatisk synkroniseret med din butiks åbningstider.

Fordele ved annonceplanlægning

Hvis din virksomhed har normale åbningstider, kan du indstille din annonce til kun at blive vist, når du holder åbent. På den måde kan du undgå at betale for opkald eller klik på din annonce, mens du holder lukket.

Hvis din virksomhed holder døgnåbent eller er onlinebaseret, kan du overveje at indstille dine annoncer til visning når som helst. På den måde kan dine annoncer nå ud til kunderne, uanset hvornår de søger.

Sådan angiver du en tidsplan for din annonce

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Annonceplanlægning.
  4. Klik på knappen Rediger.
  5. Vælg en mulighed på rullemenuen:
    • Når som helst: Dine annoncer vises døgnet rundt alle ugens dage.
    • Åbningstider: Hvis du har linket din kampagne til en virksomhedsprofil, vises dine annoncer i åbningstiden.
    • Tilpassede åbningstider: Du angiver en tidsplan for, hvornår dine annoncer skal vises.
  6. Klik på Gem.