Planlæg din Smart-kampagne

I Google Ads kan du vælge de ugedage og de tidspunkter på dagen, hvor din annonce skal vises. Du kan f.eks. vælge, at din annonce skal vises inden for din normale åbningstid, eller når du har mulighed for at besvare opkald fra potentielle kunder eller ringe tilbage til dem inden for kort tid.

Sådan angiver du en tidsplan for din annonce

Du kan kun angive en tidsplan for din Smart-kampagne i webversionen af ​​Google Ads.
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner.
  3. Find kortet for din kampagne i oversigten "Kampagner", og klik derefter på Oplysninger.
  4. Klik på Altid ud for "Planlægning".
  5. Vælg den type planlægning, du vil indstille, i dialogboksen "Annonceplanlægning".
    • Altid – din annonce vises døgnet rundt alle ugens dage.
    • Åbningstider – hvis du har oprettet din annonce ud fra din lokale Google My Business-side, kan du vælge at vise din annonce inden for de åbningstider, der er angivet i Google My Business. Hvis du redigerer dine åbningstider i Google My Business, opdateres de også i din annonce.
    • Tilpassede åbningstider – vælg, hvilke ugedage og tidspunkter på dagen du vil vise din annonce.
  6. Klik på Gem.