Pausa eller återuppta en smart kampanj

Du kan pausa kampanjer tillfälligt eller på obestämd tid.

• Välj Tillfälligt för att schemalägga kampanjen så att den återupptas automatiskt efter en tillfällig pausperiod. Detta kan vara användbart för säsongsbaserade företag.
  • Välj För alltid eller tills jag återupptar dem för att pausa kampanjen på obestämd tid. Du kan återuppta kampanjen manuellt när som helst.

Under tiden som kampanjen är pausad samlar den inte på sig några kostnader, men du kan ändå få en faktura för kostnader som du samlade på dig medan kampanjen kördes.

Innan du börjar

Bekanta dig med smarta kampanjer.

Anvisningar

1. Klicka på den smarta kampanjen du vill redigera.
  2. Klicka på kampanjens status under kampanjnamnet. Klicka sedan på Pausa kampanj.
  3. Klicka på Pausa kampanj för att bekräfta.
  4. Välj hur länge du vill pausa kampanjen.
    • Klicka på För alltid eller tills jag återupptar dem för att pausa kampanjen på obestämd tid och återuppta den manuellt senare.
    • Klicka på Tillfälligt för att ange ett schema för att pausa och återuppta kampanjen automatiskt.
  5. Om du väljer Tillfälligt ska du välja datum i kalendern då du vill pausa och återuppta kampanjen.
    • Obs! Du kan ändra datumet då kampanjen ska återupptas eller växla till att pausa kampanjen på obestämd tid genom att klicka på Redigera under kampanjens namn i kampanjöversikten.
  6. Klicka på Pausa.
Obs! Du kan återuppta din kampanj när som helst via kampanjöversikten. Välj rullgardinsmenyn Pausad under kampanjnamnet och välj sedan Återuppta kampanj.