Pausa en smart kampanj

Du kan pausa din annons när som helst. Under tiden som annonsen är pausad samlar den inte på sig några kostnader, men du kanske får en faktura när den börjar visas igen.

Innan du börjar

Se till att bekanta dig med Smart-kampanjer.

Anvisningar

1. Klicka på Alla kampanjer.
  2. Leta reda på kortet för kampanjen i översikten Kampanjer.
  3. Klicka på knappen längst ned till vänster om kortet för att pausa kampanjen.
    • Obs! Du kan klicka på den här knappen igen om du vill återaktivera kampanjen.