Sett Smart-kampanjer på pause eller gjenoppta dem

Du kan sette kampanjen din på pause når som helst. Det påløper ingen kostnader for kampanjen mens den er satt på pause, men det kan hende du får en faktura for kostnader som påløp mens kampanjen din ble kjørt. Du kan når som helst gjenoppta kampanjen igjen.

Før du begynner

Sørg for at du gjør deg kjent med Smart-kampanjer.

Veiledning

1. Klikk på navnet på Smart-kampanjen du vil endre.
  2. Under navnet på kampanjen klikker du på den tilhørende statusen. Klikk så på Sett kampanjen på pause.
    Merk: Du kan klikke på denne knappen en gang til for å gjenoppta kjøringen av kampanjen.
  3. Klikk på Sett kampanjen på pause for å bekrefte.

Linker til beslektet innhold