Sett en Smart-kampanje på pause

Du kan når som helst sette annonsen din på pause. Det påløper ingen kostnader for annonsen din mens den er satt på pause, men det kan hende du mottar en ny faktura så snart den begynner å kjøre igjen.

Før du begynner

Pass på at du gjør deg kjent med Smart-kampanjer.

Veiledning

1. Klikk på Alle kampanjer.
  2. Finn det aktuelle kampanjekortet ditt i «Kampanjer»-oversikten.
  3. Klikk på knappen nederst til venstre på kortet for å sette kampanjen din på pause.
    • Merk: Du kan klikke på denne knappen igjen for å slå på kampanjen din på nytt.