Älykkään kampanjan keskeyttäminen tai jatkaminen

Voit keskeyttää kampanjasi milloin tahansa. Keskeytyksen aikana kampanjasta ei kerry kuluja, mutta saatat saada laskun veloituksista, jotka ovat kertyneet kampanjan ollessa käynnissä. Voit jatkaa kampanjaa milloin tahansa.

Ennen kuin aloitat

Perehdy aluksi Älykkäisiin kampanjoihin.

Ohjeet

1. Klikkaa sen Älykkään kampanjan nimeä, jota haluat muokata.
  2. Klikkaa kampanjan nimen alla näkyvää kampanjan tilaa. Valitse sitten Keskeytä kampanja.
    Huom. Voit jatkaa kampanjaa klikkaamalla tätä painiketta uudelleen.
  3. Vahvista klikkaamalla Keskeytä kampanja.