Älykkään kampanjan keskeyttäminen tai jatkaminen

Voit keskeyttää kampanjan joko määrittelemättömäksi ajaksi tai tilapäisesti.

• Valitse "Tilapäisesti", jos haluat kampanjan jatkuvan automaattisesti aikataulun mukaisen keskeytysjakson jälkeen. Tämä voi sopia kausiluontoisesti toimiville yrityksille.
  • Valitse "Pysyvästi, tai kunnes jatkan", jos haluat keskeyttää kampanjasi pysyvästi. Voit jatkaa sitä manuaalisesti milloin tahansa.

Keskeytyksen aikana kampanjasta ei kerry kuluja, mutta saatat saada laskun veloituksista, jotka ovat kertyneet kampanjan ollessa käynnissä.

Ennen kuin aloitat

Perehdy aluksi Älykkäisiin kampanjoihin.

Ohjeet

1. Klikkaa sen Älykkään kampanjan nimeä, jota haluat muokata.
  2. Klikkaa kampanjan tilaa sen nimen alapuolelta. Valitse Keskeytä kampanja.
  3. Vahvista klikkaamalla Keskeytä kampanja.
  4. Valitse, kuinka pitkäksi aikaa haluat keskeyttää kampanjan.
    • Jos haluat keskeyttää kampanjan määrittelemättömäksi ajaksi ja jatkaa sitä myöhemmin manuaalisesti, klikkaa Pysyvästi, tai kunnes jatkan.
    • Jos haluat kampanjan keskeytyvän ja jatkuvan automaattisesti tietyn aikataulun mukaan, klikkaa Tilapäisesti.
  5. Jos klikkasit "Tilapäisesti", valitse kalenterista päivämäärät, jolloin haluat keskeyttää kampanjan ja jatkaa sitä.
    • Huom. Voit muuttaa kampanjan jatkumispäivää tai keskeyttää sen määrittelemättömäksi ajaksi valitsemalla kampanjan hallintapaneelista kampanjan nimen alta Muokkaa.
  6. Klikkaa Keskeytä.
Huom. Voit jatkaa kampanjaa milloin tahansa kampanjan hallintapaneelista. Valitse kampanjan nimen alta avattava Keskeytetty-valikko ja valitse "Jatka kampanjaa".