Sæt en Smart-kampagne på pause, eller genoptag den

Du kan sætte en kampagne på pause på to måder: På ubestemt tid eller midlertidigt.

• Vælg "Midlertidigt" for at lægge en tidsplan for, hvornår din kampagne skal genoptages automatisk efter at have været sat på pause. Dette kan især være nyttigt for virksomheder med sæsonrelateret markedsføring.
  • Vælg "For evigt, eller indtil jeg genoptager den" for at sætte din kampagne på pause på ubestemt tid. Du kan til enhver tid vælge at genoptage den manuelt.

Der påløber ikke omkostninger for din kampagne, mens den er sat på pause, men du bliver muligvis faktureret for eventuelle omkostninger, der er påløbet, mens kampagnen blev kørt.

Før du begynder

Sørg for at sætte dig ind i de grundlæggende ting vedrørende Smart-kampagner.

Vejledning

1. Klik på navnet på den Smart-kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på kampagnens status under kampagnenavnet. Klik derefter på Sæt kampagnen på pause.
  3. Klik på Sæt kampagnen på pause for at bekræfte.
  4. Vælg, hvor længe din kampagne skal være sat på pause.
    • Klik på For evigt, eller indtil jeg genoptager den for at sætte kampagnen på pause på ubestemt tid med mulighed for at genoptage den manuelt senere.
    • Klik på Midlertidigt for at angive en tidsplan for, hvornår din kampagne skal sættes på pause og genoptages automatisk.
  5. Hvis du vælger "Midlertidigt": Vælg de datoer, hvor din kampagne skal sættes på pause og genoptages, i kalenderen.
    • Bemærk! Du kan ændre kampagnens genoptagelsesdato eller sætte den på pause på ubestemt tid ved at klikke på Rediger under kampagnens navn på kampagnekontrolpanelet.
  6. Klik på Sæt på pause.
Bemærk! Du kan til enhver tid vælge at genoptage din kampagne via kampagnekontrolpanelet. Vælg rullemenuen "Sat på pause" under kampagnens navn, og vælg derefter "Genoptag kampagnen".