Tredjepartsbyråer och Google Ads

Google Express-kampanjerna innehåller samarbeten med vissa företag för att hjälpa annonsörerna att skapa annonskampanjer online och tillhandahålla support och tjänster. Om du är intresserad av att arbeta med en certifierad användare som kan hjälpa dig att hantera dina Express-kampanjer kan våra Google Partners vara något för dig.

Vad är Google Partners?

Google Partners är inte Googles medarbetare. De är marknadsförare på internet, byråer och sökmotormarknadsförare (SEM) som har certifierats av Google för att hantera Google Ads-konton. För att bli certifierade måste de visa att de har ytterst goda kunskaper om onlinemarknadsföring med Google genom att godkännas i prov. De måste dessutom uppfylla alla våra kvalificeringskrav.

Relaterad länk