Tredjepartsbyråer og Google Ads

Hurtigkampanjer er basert på samarbeid med noen få selskaper for å hjelpe annonsører med å konfigurere annonseringskampanjer på Internett og gi støtte og tjenester. Hvis du er interessert i å samarbeide med en fagperson for å få hjelp til å administrere hurtigkampanjene dine, kan du være interessert i å finne ut mer om Google-partnerne våre.

Hva er Google-partnere?

Google-partnere er ikke Google-ansatte. De er nettmarkedsføringseksperter, byråer og søkemotormarkedsførere (SEM-er) som har blitt sertifisert av Google for å administrere Google Ads-kontoer. For å bli sertifisert må de vise inngående kjennskap til Googles nettbaserte annonsering ved å bestå eksamener, og de må oppfylle alle retningslinjene for kvalifisering.

Link til beslektet innhold