Entendre les restriccions per país de les campanyes intel·ligents

L'article següent s'aplica a tots els productes de Google Ads, incloses les campanyes intel·ligents.

Google ha de complir les sancions imposades per l'oficina de control d'actius estrangers dels EUA (United States Office of Foreign Assets Control, OFAC). En conseqüència, Google Ads no està disponible per als anunciants dels països o territoris següents:

• Crimea
  • Cuba
  • Iran
  • Corea del Nord
  • Síria
  • La denominada República Popular de Donetsk (RPD)
  • La denominada República Popular de Lugansk (LNR)

Regions afegides recentment

Si sou en una ubicació que s'ha vist subjecta fa poc a les sancions de l'OFAC (per exemple, Crimea), el vostre compte de Google Ads se suspendrà, així com els comptes d'El meu centre de clients (MCC) domiciliats en països o territoris amb embargaments; també se'n poden suspendre els comptes gestionats.

Si el vostre compte està afectat per les sancions de l'OFAC, us enviarem una notificació per correu electrònic quan el suspenguem. No s'admeten períodes de gràcia ni excepcions.

Si creieu que el vostre compte no s'hauria d'haver suspès, utilitzeu aquest formulari per sol·licitar una apel·lació.

Accés al compte en regions amb embargaments

Encara que el vostre compte no estigui domiciliat en cap dels països o territoris amb embargaments, l'embargament us podria afectar igualment, ja que si sou físicament present al país o territori en qüestió, no podreu iniciar la sessió a Google Ads. Sí que podeu seguir accedint, en canvi, al Centre d'ajuda de Google Ads, al centre de polítiques i a la resta de llocs web de Google Ads que no requereixen iniciar la sessió.

Reembossaments per a comptes existents

Mirarem de proporcionar reembossaments a tots els propietaris de comptes de Google Ads que es vegin afectats i tinguin saldos de prepagament sense utilitzar, en la mesura que la llei ens ho permeti. Per exemple, a Crimea no es processarà cap reembossament després de l'1 de febrer de 2015, en virtut del que estableix la legislació dels EUA. Si en un futur es retiren aquestes sancions, és possible que puguem efectuar reembossaments aleshores.

Segmentació per ubicació

No es poden mostrar anuncis als països o territoris subjectes a les sancions de l'OFAC (i no es mostren com a exclusions de segmentació a Google Ads).

Si teniu campanyes configurades per mostrar-se en algun país o territori que s'ha afegit recentment a la llista de l'OFAC (per exemple, Crimea), les campanyes en qüestió es deixaran de publicar. Per reactivar-les, editeu la campanya intel·ligent i canvieu-ne la segmentació per ubicació de manera que els anuncis no es publiquin en països o territoris amb embargaments.

Assistència i optimització dels comptes

Si us trobeu fora d'aquestes regions però promocioneu productes o serveis que hi estan establerts, no podreu rebre assistència personalitzada ni ajuda per optimitzar els comptes.