Endre lister over negative søkeord, eller fjern dem for godt

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan endre lister over negative søkeord eller fjerne dem for godt.

Vær oppmerksom på at du ikke kan fjerne en liste over negative søkeord hvis den for øyeblikket er i bruk i minst én kampanje. Du må fjerne listen over negative søkeord fra alle kampanjer der den er i bruk, før du kan fjerne den for godt.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre i kontoen din.
  3. Klikk på Lister over negative søkeord ved siden av Delt bibliotek.
  4. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på en liste for å endre den.
    • Fjern en liste ved å merke av for den og klikke på Endre og deretter Fjern.

Vær oppmerksom på følgende

Alle endringer du gjør i en liste over negative søkeord, gjenspeiles i alle kampanjer der listen er i bruk.

Linker til beslektet innhold