Endre lister over negative søkeord, eller fjern dem for godt

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du kan endre lister over negative søkeord eller fjerne dem for godt.

Vær oppmerksom på at du ikke kan fjerne en liste over negative søkeord hvis den for øyeblikket er i bruk i minst én kampanje. Du må fjerne listen over negative søkeord fra alle kampanjer der den er i bruk, før du kan fjerne den for godt.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Du kan når som helst legge til, endre eller fjerne søkeord fra en liste over negative søkeord. Slik gjør du det:

1. Logg på AdWords-kontoen din.

2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Delt bibliotek-linken i navigasjonsraden til venstre.
  4. Klikk på Negative søkeord på kampanjenivå, og velg deretter listen du ønsker å endre.
  5. Du får nå opp listen over negative søkeord. Du kan gjøre følgende:
    • Klikk på + Legg til for å legge til et nytt søkeord.
    • Endre et eksisterende søkeord ved å merke av for søkeordet og klikke på Endre
    • Fjern et eksisterende søkeord ved å merke av for søkeordet og klikke på Fjern.

Vær oppmerksom på følgende

Alle endringer du gjør i en liste over negative søkeord, gjenspeiles i alle kampanjer der listen er i bruk.

Prøv det

Linker til beslektet innhold