Negatiivisten avainsanojen luetteloiden muokkaaminen tai pysyvä poistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata tai pysyvästi poistaa negatiivisten avainsanojen luetteloita.

Muista, että negatiivisten avainsanojen luetteloa ei voi poistaa, jos se on käytössä jossakin kampanjassa. Poista negatiivisten avainsanojen luettelo sitä käyttävistä kampanjoista, ennen kuin poistat luettelon pysyvästi.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Jaettu kirjasto ‑kohdasta Negatiivisten avainsanojen luettelot.
  4. Voit esimerkiksi
    • muokata luetteloa klikkaamalla sitä
    • poistaa luettelon valitsemalla sen vieressä näkyvän valintaruudun, klikkaamalla Muokkaa ja valitsemalla sitten Poista.

Muistettavaa

Luetteloon tekemäsi muutokset vaikuttavat kaikkiin kampanjoihin, joissa on käytössä negatiivisten avainsanojen luettelo.