Ta bort listor med negativa sökord från kampanjer

Du kan ta bort en lista över negativa sökord från kampanjer när som helst.

I den här artikeln beskriver vi hur du tar bort en lista över negativa sökord från en kampanj. Om du vill ha mer bakgrundsinformation kan du läsa om listor över negativa sökord.

Anvisningar

Ta bort en lista över negativa sökord från en kampanj

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Sökord på sidmenyn till vänster.
  3. Klicka på Negativa sökord. Det visas en lista över alla negativa sökord och listor över negativa sökord. I kolumnen Tillagd i visas alla kampanjer där sökordet eller listan används.
  4. Markera rutan vid listan vid den kampanj som du vill ta bort listan från.
  5. Klicka på Ta bort.