Ta bort listor över negativa sökord från kampanjer

Du kan ta bort en lista över negativa sökord från kampanjer när som helst.

I den här artikeln beskriver vi hur du tar bort en lista över negativa sökord från en kampanj. Om du vill ha mer bakgrundsinformation kan du läsa om listor över negativa sökord.

Anvisningar

De flesta användare hanterar nu sina konton enbart i den nya Google Ads-upplevelsen. Om du fortfarande använder den tidigare AdWords-upplevelsen ska du välja Tidigare nedan. Läs mer

Du kan ta bort en lista över negativa sökord från en kampanj i taget.

1. Klicka på fliken Kampanjer.
  2. Klicka på kampanjen där du vill ta bort listan.
  3. Klicka på fliken Sökord.
  4. Klicka på Negativa sökord.
  5. Klicka på Listor till höger i tabellen Kampanjnivå.
  6. Markera kryssrutan vid sökordslistan du vill ta bort.
  7. Klicka på Ta bort.

Så här tar du bort en lista över negativa sökord från alla kampanjer där den används:

1. Klicka på fliken Kampanjer.
  2. Klicka på länken Delat bibliotek i det vänstra navigeringsfältet.
  3. Klicka på Negativa kampanjsökord och sedan på listan du vill ta bort.
  4. Rulla till kampanjtabellen och markera kryssrutan vid varje kampanj som använder listan. Klicka på Ta bort listan från valda för att ta bort listan från alla kampanjer där den används.
  5. Klicka på Negativa kampanjsökord i navigeringsfältet till vänster och markera kryssrutan vid listan du vill ta bort.
  6. Klicka på Ta bort.

Pröva nu