Fjern lister over negative søkeord fra kampanjer

Du kan når som helst fjerne lister over negative søkeord fra kampanjer.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan fjerne lister over negative søkeord fra kampanjer. Hvis du vil vite mer først, kan du lese Om lister over negative søkeord.

Veiledning

Slik fjerner du en liste over negative søkeord fra en kampanje:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Søkeord i sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på Negative søkeord. Du får se alle de negative søkeordene dine og listene over negative søkeord. For hvert negative søkeord eller liste vises det en kampanje der det negative søkeordet eller listen er i bruk, i Lagt til i-kolonnen.
  4. Merk av for listen over negative søkeord som vises med kampanjen du vil fjerne listen fra.
  5. Klikk på Fjern.