Fjern lister over negative søkeord fra kampanjer

Du kan når som helst fjerne en liste over negative søkeord fra kampanjene dine.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du fjerner en liste over negative søkeord fra en kampanje. Hvis du vil vite mer først, kan du lese Om lister over negative søkeord.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Du kan fjerne en liste over negative søkeord fra én kampanje om gangen.

1. Klikk på Kampanjer-fanen.
  2. Klikk på kampanjen som listen over negative søkeord skal fjernes fra.
  3. Klikk på Søkeord-fanen.
  4. Klikk på Negative søkeord.
  5. Klikk på Lister til høyre i Kampanjenivå-tabellen.
  6. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av søkeordlisten du vil fjerne.
  7. Klikk på Fjern.

Slik fjerner du en liste over negative søkeord fra alle kampanjer der listen er i bruk:

1. Klikk på Kampanjer-fanen.
  2. Klikk på Delt bibliotek-linken i navigasjonsraden til venstre.
  3. Klikk på Negative søkeord på kampanjenivå, og klikk deretter på listen du vil fjerne.
  4. Rull til kampanjetabellen, og merk av i avmerkingsboksen ved siden av kampanjene som deler denne listen. Klikk deretter på Fjern listen fra de valgte for å fjerne denne listen fra alle kampanjene som deler den.
  5. Klikk på Negative søkeord på kampanjenivå i navigasjonsraden til venstre, og merk deretter av for listen du vil fjerne.
  6. Klikk på Fjern.

Prøv det

Linker til beslektet innhold