Lijsten met uitsluitingszoekwoorden verwijderen uit campagnes

U kunt op elk gewenst moment een lijst met uitsluitingszoekwoorden uit campagnes verwijderen.

In dit artikel wordt beschreven hoe u een lijst met uitsluitingszoekwoorden uit een campagne kunt verwijderen. U kunt het artikel Over lijsten met uitsluitingszoekwoorden lezen voor meer achtergrondinformatie.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

U kunt een lijst met uitsluitingszoekwoorden uit één campagne tegelijk verwijderen.

1. Klik op het tabblad Campagnes.
  2. Klik op de campagne waarvoor u de lijst met uitsluitingszoekwoorden wilt verwijderen.
  3. Klik op het tabblad Zoekwoorden.
  4. Klik op Uitsluitingszoekwoorden.
  5. Klik in de tabel Campagneniveau aan de rechterkant op Lijsten
  6. Vink het selectievakje aan naast de lijst met uitsluitingszoekwoorden die u wilt verwijderen.
  7. Klik op Verwijderen.

Een lijst met uitsluitingszoekwoorden verwijderen uit alle campagnes die de lijst gebruiken:

1. Klik op het tabblad Campagnes.
  2. Klik op de link Gedeelde bibliotheek in de linkernavigatiebalk.
  3. Klik op Uitsluitingszoekwoorden voor campagnes en klik op de lijst die u wilt verwijderen.
  4. Scroll naar de tabel met campagnes en vink het selectievakje aan van elke campagne die van deze lijst gebruikmaakt. Klik vervolgens op Lijst verwijderen uit geselecteerd om de lijst te verwijderen uit alle campagnes die de lijst delen.
  5. Klik op Uitsluitingszoekwoorden voor campagne in de linkernavigatiebalk en vink het selectievakje aan naast de lijst die u wilt verwijderen.
  6. Klik op Verwijderen.

Probeer het uit