Negatiivisten avainsanojen luetteloiden poistaminen kampanjoista

Voit milloin tahansa poistaa negatiivisten avainsanojen luetteloita kampanjoista.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka poistat negatiivisten avainsanojen luettelon kampanjasta. Lisätietoja näistä luetteloista on Tietoja negatiivisten avainsanojen luetteloista ‑artikkelissa.

Ohjeet

Negatiivisten avainsanojen luettelon poistaminen kampanjasta

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Avainsanat.
  3. Klikkaa Negatiiviset avainsanat. Näet luettelon kaikista negatiivisista avainsanoistasi ja negatiivisten avainsanojen luetteloista. Kampanjat, joissa kutakin negatiivista avainsanaa tai luetteloa käytetään, näkyvät Lisätty-sarakkeessa.
  4. Valitse valintaruutu sellaisen kampanjan vierestä, josta haluat poistaa negatiivisten avainsanojen luettelon.
  5. Klikkaa Poista.