Treure llistes de paraules clau negatives de les campanyes

Podeu treure una llista de paraules clau negatives de les campanyes en qualsevol moment.

En aquest article s'explica com es treu una llista de paraules clau negatives d'una campanya. Per obtenir-ne més informació, podeu consultar l'article Sobre les llistes de paraules clau negatives.

Instruccions

Treure una llista de paraules clau negatives d'una campanya

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Paraules clau.
  3. Feu clic a Paraules clau negatives. Se us mostraran totes les paraules clau negatives i totes les llistes de paraules clau negatives que teniu. A la columna S'ha afegit a, s'indica la campanya en què s'utilitza cada llista o paraula clau negativa.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de la llista de paraules clau negatives que es mostra amb la campanya de la qual voleu treure la llista.
  5. Feu clic a Treu.