Opprett og bruk lister over negative søkeord i kampanjer

Med lister over negative søkeord kan du mer effektivt administrere negative søkeord i flere kampanjer.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter lister over negative søkeord og bruker dem i kampanjer. Hvis du vil vite mer først, kan du lese Om lister over negative søkeord.

Opprett en liste over negative søkeord

1. Klikk på Søkeord i sidemenyen til venstre.
  2. Klikk på Negative søkeord øverst.
  3. Klikk på plussknappen .
  4. Klikk på Velg en kampanje, og velg deretter kampanjen der du vil legge til listen over negative søkeord.
  5. Skriv eller lim inn ett negativt søkeord per linje i tekstfeltet.
  6. Merk av for Lagre i en ny eller eksisterende liste, og skriv inn et navn på listen over negative søkeord.
  7. Klikk på Lagre.

Bruk lister over negative søkeord i kampanjer

Når du har opprettet lister over negative søkeord, kan du bruke dem i én eller flere kampanjer.

Bruk lister over negative søkeord på flere kampanjer fra biblioteket med negative søkeord

1. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre i kontoen din.
  2. Klikk på Lister over negative søkeord under «Delt bibliotek».
  3. Merk av for listene over negative søkeord du vil bruke i kampanjene.
  4. Klikk på Bruk på kampanjer.
  5. Velg kampanjene der du vil bruke listene over negative søkeord.
  6. Klikk på Bruk.

Slik bruker du lister over negative søkeord i én enkelt kampanje

1. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  2. Klikk på navnet på kampanjen der du vil bruke listen over negative søkeord.
  3. Klikk på Søkeord i sidemenyen til venstre, og klikk deretter på Negative søkeord øverst.
  4. Klikk på plussknappen .
  5. Velg Bruk en liste over negative søkeord.
  6. Merk av for listene over negative søkeord som du vil bruke i denne kampanjen.
  7. Klikk på Lagre.

Bruk lister over negative søkeord i flere kampanjer fra Kampanjer-siden

1. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  2. Merk av for kampanjene der du vil bruke listene over negative søkeord.
  3. Klikk på Endre.
  4. Klikk på Endre målrettingen og deretter Lister over negative søkeord.
  5. Merk av for listene over negative søkeord som du vil bruke i de valgte kampanjene.
  6. Hvis du vil se en forhåndsvisning av endringene, klikker du på Forhåndsvisning. Hvis en av listene over negative søkeord allerede er i bruk i en kampanje, ser du i forhåndsvisningen at listen ikke blir brukt på den aktuelle kampanjen.
    Klikk på Bruk for å legge til listene over negative søkeord i de valgte kampanjene.

Linker til beslektet innhold