Opprett og bruk lister over negative søkeord i kampanjer

Med lister over negative søkeord kan du mer effektivt administrere negative søkeord i flere kampanjer.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter lister over negative søkeord og bruker dem i kampanjer. Hvis du vil vite mer først, kan du lese Om lister over negative søkeord.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Opprett en liste over negative søkeord

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Delt bibliotek-linken i navigasjonsraden til venstre.
  4. Klikk på Negative søkeord på kampanjenivå.
  5. Klikk på + Liste.
  6. Angi et navn for listen over negative søkeord, og legg til ett negativt søkeord per linje i Søkeord-feltet.
  7. Klikk på Lagre.

Bruk lister over negative søkeord i kampanjer

Når du har opprettet lister over negative søkeord, kan du bruke dem i én eller flere kampanjer. En liste kan deles på to ulike måter:

• Legg til listen over negative søkeord i flere kampanjer samtidig via Delt bibliotek-linken.
  • Legg til listen over negative søkeord i én kampanje om gangen på Søkeord-fanen eller Displaynettverk-fanen.

Legg til lister over negative søkeord i flere kampanjer via Delt bibliotek-linken

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Delt bibliotek-linken i navigasjonsraden til venstre.
  4. Klikk på Negative søkeord på kampanjenivå.
  5. Merk av for den listen over negative søkeord du vil legge til i flere kampanjer.
  6. Klikk på Bruk på kampanjer.
  7. Velg kampanjene du vil legge til listene over negative søkeord i.
  8. Klikk på Lagre.

Legg til lister over negative søkeord i én kampanje via Søkeord-fanen

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Søkeord-fanen.
  3. Klikk på Negative søkeord.
  4. Klikk på Lister til høyre i Kampanjenivå-tabellen.
  5. Klikk på + Liste.
  6. Velg en kampanje fra rullegardinmenyen.
  7. Klikk på legg til-linken ved siden av listene over negative søkeord du vil legge til i kampanjen.
  8. Klikk på Lagre.

Legg til lister over negative søkeord i én kampanje via Displaynettverk-fanen

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Displaynettverk-fanen.
  3. Klikk på + Målretting.
  4. Velg kampanjen du vil legge til listene over negative søkeord i, under Utestenging av innhold for kampanjer.
  5. Klikk på Legg til kampanjeutestenginger-rullegardinmenyen, og velg Søkeord for Displaynettverket.
  6. Klikk på Lister.
  7. Klikk på legg til-linken ved siden av listene over negative søkeord du vil legge til i kampanjen.
  8. Klikk på Lagre.
Prøv det

Linker til beslektet innhold