Negatiivisten avainsanojen luetteloiden luominen ja ottaminen käyttöön kampanjoissa

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden avulla voit hallita kampanjoidesi negatiivisia avainsanoja tehokkaasti.

Tämän artikkelin ohjeita noudattamalla voit luoda negatiivisten avainsanojen luetteloita ja ottaa niitä käyttöön kampanjoissasi. Jos haluat tutustua näihin luetteloihin tarkemmin, lue negatiivisten avainsanojen luetteloita käsittelevä artikkeli.

Negatiivisten avainsanojen luettelon luominen

1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Avainsanat.
  2. Klikkaa yläreunasta Negatiiviset avainsanat.
  3. Klikkaa pluspainiketta .
  4. Klikkaa Valitse kampanja ja valitse sitten kampanja, johon haluat lisätä negatiivisten avainsanojen luettelon.
  5. Kirjoita tai liitä tekstikenttään yksi negatiivinen avainsana riviä kohden.
  6. Valitse Tallenna uuteen tai aiemmin luotuun luetteloon ‑valintaruutu ja kirjoita negatiivisten avainsanojen luettelon nimi.
  7. Valitse Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden ottaminen käyttöön kampanjoissa

Kun negatiivisten avainsanojen luettelot on luotu, voit ottaa niitä käyttöön yhdessä tai useammassa kampanjassa.

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden ottaminen käyttöön useissa kampanjoissa negatiivisten avainsanojen kirjastosta

1. Klikkaa tilin oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  2. Valitse Jaettu kirjasto ‑kohdasta Negatiivisten avainsanojen luettelot.
  3. Valitse niiden negatiivisten avainsanojen luetteloiden valintaruudut, joita haluat käyttää kampanjoissa.
  4. Valitse Ota käyttöön kampanjoissa.
  5. Valitse kampanjat, joissa haluat ottaa negatiivisten avainsanojen luettelot käyttöön.
  6. Klikkaa Käytä.

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden ottaminen käyttöön yhdessä kampanjassa

1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  2. Klikkaa sen kampanjan nimeä, johon haluat lisätä negatiivisten avainsanojen luettelot.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Avainsanat ja klikkaa sitten ylhäältä Negatiiviset avainsanat.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse Käytä negatiivisten avainsanojen luetteloa.
  6. Valitse niiden negatiivisten avainsanojen luetteloiden viereiset valintaruudut, joita haluat käyttää tässä kampanjassa.
  7. Klikkaa Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden ottaminen käyttöön useissa kampanjoissa Kampanjat-sivulta

1. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  2. Valitse niiden kampanjoiden valintaruudut, joissa haluat ottaa negatiivisten avainsanojen luetteloita käyttöön.
  3. Klikkaa Muokkaa ja valitse Muokkaa kohdistusta.
  4. Valitse Lisää negatiivisten avainsanojen luettelot.
    1. Valitse niiden luetteloiden valintaruudut, jotka haluat lisätä näihin kampanjoihin.
    2. Klikkaa Käytä.
  5. Valitse Poista negatiivisia avainsanaluetteloita.
    1. Valitse niiden luetteloiden valintaruudut, jotka haluat poistaa näistä kampanjoista.
  6. Klikkaa Käytä.