Opret og anvend lister med negative søgeord på kampagner

Lister med negative søgeord kan hjælpe dig med at administrere negative søgeord mere effektivt på tværs af kampagner.

I denne artikel får du en vejledning i, hvordan du opretter og anvender lister med negative søgeord på kampagner. Inden du går i gang, kan du læse mere om lister med negative søgeord .

Opret en liste med negative søgeord

1. Klik på Søgeord i sidemenuen til venstre.
  2. Klik på Negative søgeord øverst.
  3. Klik på plusknappen .
  4. Klik på Vælg en kampagne, og vælg derefter den kampagne, som listen med negative søgeord skal føjes til.
  5. Indtast eller indsæt ét negativt søgeord pr. linje i tekstfeltet.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Gem på ny eller eksisterende liste, og giv din liste med negative søgeord et navn.
  7. Klik på Gem.

Anvend lister med negative søgeord på kampagner

Når du har oprettet dine lister med negative søgeord, kan du anvende dem på én eller flere kampagner.

Anvend lister med negative søgeord på flere kampagner fra samlingen med negative søgeord

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  2. Klik på Lister med negative søgeord under "Delt samling".
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de lister med negative søgeord, du vil anvende på kampagner.
  4. Klik på Anvend på kampagner.
  5. Vælg de kampagner, du vil anvende listerne med negative søgeord på.
  6. Klik på Anvend.

Anvend lister med negative søgeord på én kampagne

1. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  2. Klik på navnet på den kampagne, du ønsker at anvende dine lister med negative søgeord på.
  3. Klik på Søgeord på sidemenuen til venstre, og klik derefter på Negative søgeord øverst.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Vælg Brug liste med negative søgeord.
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for de lister med negative søgeord, du ønsker at anvende på denne kampagne.
  7. Klik på Gem.

Anvend lister med negative søgeord på flere kampagner fra siden Kampagner

1. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for de kampagner, du ønsker at anvende dine lister med negative søgeord på.
  3. Klik på Rediger, og vælg Rediger målretning.
  4. Vælg Tilføj lister med negative søgeord for at tilføje lister over negative søgeord.
    1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de lister, du vil føje til disse kampagner.
    2. Klik på Anvend.
  5. Hvis du vil fjerne lister med negative søgeord, skal du vælge Fjern lister med negative søgeord.
    1. Markér afkrydsningsfeltet ud for de lister, du vil fjerne fra disse kampagner.
  6. Klik på Anvend.