Opret og anvend lister med negative søgeord på kampagner

Lister med negative søgeord kan hjælpe dig med at administrere negative søgeord mere effektivt på tværs af kampagner.

I denne artikel får du en vejledning i, hvordan du opretter og anvender lister med negative søgeord på kampagner. Inden du går i gang, kan du læse mere om lister med negative søgeord .

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Opret en liste med negative søgeord

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på linket Delt samling i venstre navigationslinje.
  4. Klik på Negative søgeord for kampagne.
  5. Klik på + Liste.
  6. Navngiv din liste over negative søgeord, og føj dine negative søgeord til søgeordsfeltet, ét pr. linje.
  7. Klik på Gem.

Anvend lister med negative søgeord på kampagner

Når du har oprettet dine lister med negative søgeord, kan du anvende dem på én eller flere kampagner. Der er to måder, hvorpå du kan dele din liste:

• Føj din liste med negative søgeord til flere kampagner på samme tid via linket Delt samling.
  • Føj din liste med negative søgord til én kampagne ad gangen via fanen Søgeord eller fanen Displaynetværk.

Føj lister med negative søgeord til flere kampagner fra Delt samling

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på linket Delt samling i venstre navigationslinje.
  4. Klik på Negative søgeord for kampagne.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for listen over negative søgeord, du vil føje til flere kampagner.
  6. Klik på Anvend på kampagner.
  7. Vælg de kampagner, du vil føje listen med negative søgeord til.
  8. Klik på Gem.

Føj lister med negative søgeord til én kampagne fra fanen Søgeord

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Søgeord.
  3. Klik på Negative søgeord.
  4. Klik på Lister til højre i tabellen "Kampagneniveau".
  5. Klik på + Liste.
  6. Vælg en kampagne på rullemenuen.
  7. Klik på linket Tilføj ud for listen over negative søgeord, du vil føje til kampagnen.
  8. Klik på Gem.

Føj lister med negative søgeord til én kampagne fra fanen Displaynetværk

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Displaynetværk.
  3. Klik på + Målretning.
  4. Vælg den kampagne, du vil føje listen med negative søgord til, under Kampagneekskluderinger.
  5. Klik på rullemenuen Tilføj kampagneekskluderinger, og vælg Displaysøgeord.
  6. Klik på Lister.
  7. Klik på linket tilføj ud for listen over negative søgeord, du vil føje til kampagnen.
  8. Klik på Gem.
Prøv det nu