Crear llistes de paraules clau negatives i aplicar-les a les campanyes

Les llistes de paraules clau negatives us poden ajudar a gestionar les paraules clau negatives de les campanyes d'una manera més eficient.

Aquest article conté instruccions sobre com podeu crear llistes de paraules clau negatives i aplicar-les a les campanyes. Per obtenir més informació, podeu començar consultant l'article Sobre les llistes de paraules clau negatives.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear una llista de paraules clau negatives

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. A la part superior, feu clic a Paraules clau de cerca negatives.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Feu clic a Seleccioneu una campanya i, a continuació, seleccioneu la campanya a la qual voleu afegir la llista de paraules clau negatives.
  6. Introduïu o enganxeu una paraula clau negativa per línia al camp de text.
  7. Marqueu la casella de selecció que hi ha al costat de Desa les paraules clau en una llista nova o existent i introduïu el nom de la llista de paraules clau negatives.
  8. Feu clic a Desa.

Aplicar llistes de paraules clau negatives a les campanyes

Després de crear llistes de paraules clau negatives, podeu aplicar-les a una o més campanyes.

Nota: per aplicar llistes de paraules clau negatives a campanyes d'aplicacions, contacteu amb el vostre representant de Google.

Aplicar llistes de paraules clau negatives a diverses campanyes des de la biblioteca de paraules clau negatives

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Llistes d'exclusions.
  4. Feu clic a la pestanya Llistes de paraules clau negatives.
  5. Marqueu les caselles de les llistes que vulgueu aplicar a les campanyes.
  6. Feu clic a Aplica a les campanyes.
  7. Seleccioneu les campanyes a les quals vulgueu aplicar les llistes de paraules clau negatives.
  8. Feu clic a Aplica.

Aplicar llistes de paraules clau negatives a una sola campanya

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut i, tot seguit, a Paraules clau de cerca.
  3. A la part superior, feu clic a Paraules clau negatives.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Seleccioneu Utilitza una llista de paraules clau negatives.
  6. Marqueu les caselles que hi ha al costat de les llistes de paraules clau negatives que voleu aplicar a aquesta campanya.
  7. Feu clic a Desa.

Aplicar llistes de paraules clau negatives a diverses campanyes des de la pàgina Campanyes

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes.
  3. Marqueu les caselles que hi ha al costat de les campanyes a les quals voleu aplicar les llistes de paraules clau negatives.
  4. Feu clic a Edita i seleccioneu Edita la segmentació.
  5. Per afegir llistes de paraules clau negatives, seleccioneu Afegeix llistes de paraules clau negatives.
    1. Marqueu les caselles que hi ha al costat de les llistes que vulgueu afegir a aquestes campanyes.
    2. Feu clic a Aplica.
  6. Per treure llistes de paraules clau negatives, seleccioneu Treu llistes de paraules clau negatives.
    1. Marqueu les caselles que hi ha al costat de les llistes que vulgueu treure d'aquestes campanyes.
  7. Feu clic a Aplica.