Supervisar les variacions d'anunci

Un cop hàgiu començat a publicar variacions d'anunci, podeu supervisar-ne el rendiment. Entendre el rendiment de les variacions d'anunci us permet prendre una decisió fonamentada sobre si heu de substituir els anuncis originals per anuncis amb un rendiment millor.

En aquest article s'explica com se supervisa i s'interpreta el rendiment de les variacions d'anunci.

Abans de començar

Si encara no heu creat cap variació d'anunci, consulteu l'article Configurar una variació d'anunci.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Experiments.
  4. Feu clic a Variacions d'anunci. Veureu una taula amb les variacions d'anunci que heu creat, juntament amb informació de cada una.

A cada variació d'anunci hi apareixen el nombre d'anuncis, de clics i d'impressions afectats. Quan feu clic en una variació d'anunci, veureu una comparació de les mètriques de rendiment de la variació i de l'anunci original.

Sobre les mètriques de rendiment a les variacions d'anunci

Les mètriques de rendiment que veureu per a les variacions d'anunci inclouen quatre números:

1. El primer número és el valor de cada mètrica de rendiment només per a la variació d'anunci. Per exemple, la variació d'anunci ha rebut X clics.
  2. El percentatge que hi ha fora dels claudàtors "[]" és la diferència entre la variació d'anunci i l'original. Per exemple, la vostra variació ha rebut un Y% més de clics que l'anunci original.
  3. Dins dels claudàtors, els dos números indiquen l'interval esperat amb un interval de confiança flexible. Per exemple, si heu triat un interval de confiança del 80%, teniu un 80% de probabilitats d'obtenir una diferència d'entre un A% i un B%.
Nota: podeu triar els vostres propis intervals de confiança (el 80% és l'interval de confiança predeterminat) i entendre millor les mètriques de l'experiment amb els informes de confiança dinàmics.

Quan una mètrica està marcada amb un asterisc ("*") blau vol dir que és significativa estadísticament. Hi ha, com a mínim, un 95% de probabilitats que l'impacte en el rendiment s'hagi produït a causa d'un canvi que heu fet, i no per atzar.

En general, la significació estadística depèn de tres factors:

• La diferència de rendiment entre els anuncis originals i els anuncis modificats. Les diferències més grans solen incrementar la significació.
  • Els canvis en el rendiment. Una campanya en què els clics varien un 50% d'un dia per l'altre té més variabilitat que una campanya en què els clics varien només un 2%. Una variabilitat més gran sol disminuir la significació.
  • El nombre total d'impressions de la variació de l'anunci. Com més alt sigui el nombre d'impressions, més alta pot ser la significació estadística.