Om annonsevarianter

Med annonsevarianter kan du enkelt opprette og teste ulike varianter av annonsene dine i flere kampanjer eller i hele kontoen din. Du kan for eksempel teste ut hvor gode resultater du kan oppnå med annonsene dine hvis du endrer den handlingsfremmende oppfordringen fra «Kjøp nå» til «Kjøp i dag». Du kan også prøve å endre overskriften til «Ring nå for å få et uforpliktende pristilbud» i annonser i flere kampanjer.

Slik fungerer produktforslagsrapporten

Med annonsevarianter kan du gjennomgå resultatene for variantene dine, og ta i bruk de endrede annonsene i kontoen din.

Lag annonsevarianter

Følg denne fremgangsmåten for å lage annonsevarianter:

1. Velg variantomfanget: Du kan lage varianter som skal brukes i hele kontoen eller bare i bestemte kampanjer, eller du kan angi et egendefinert omfang.
  2. Velg annonsetype: Velg responsive søkeannonser som annonsetype.
  3. Lag en variant: Du kan for eksempel finne «Lokale hoteller» og erstatte frasen med «Hoteller i nærheten».
  4. Legg inn variantinformasjon: Angi viktige detaljer, blant annet sluttdatoen og prosentandel av trafikken, for å vise de redigerte annonsene.

Finn ut mer om hvordan du lager annonsevarianter.

Se resultater fra annonsevarianter

Du kan se de samlede resultatene fra annonsevariantene og fingranske dataene for å se hvor lønnsomme de redigerte annonsene er sammenlignet med de opprinnelige annonsene.

Bruk annonsevarianter

Når du er fornøyd med resultatene for annonsevariantene du har eksperimentert med, kan du ta i bruk de endrede annonsene i kampanjen din. Du kan også velge å erstatte de eksisterende annonsene dine, eller opprette nye annonser med variantene.

Bruksområder

Annonsevarianter fungerer best når du vil teste ut en endring i flere kampanjer eller i hele kontoen din, mens egendefinerte eksperimenter fungerer best for å teste ut flere endringer samtidig i mindre målestokk.

Linker til beslektet innhold