Om annonsevarianter

Med annonsevarianter kan du enkelt opprette og teste ulike varianter av annonsene dine i flere kampanjer eller i hele kontoen din. Du kan for eksempel teste ut hvor gode resultater du kan oppnå med annonsene dine hvis du endrer den handlingsfremmende oppfordringen fra «Kjøp nå» til «Kjøp i dag». Du kan også prøve å endre overskriften til «Ring nå for å få et uforpliktende pristilbud» i annonser i flere kampanjer.

Slik fungerer produktforslagsrapporten

Med annonsevarianter kan du gjennomgå resultatene for variantene dine, og ta i bruk de endrede annonsene i kontoen din.

Lag en annonsevariant

Når du skal opprette en annonsevariant, må du først velge omfanget for annonsevarianten. Omfanget kan være hele kontoen, bestemte kampanjer eller et egendefinert omfang. Du kan velge mellom ulike annonsetyper, for eksempel tekstannonser eller responsive søkeannonser. Deretter oppretter du varianten. Du kan for eksempel finne «Lokale hoteller», og erstatte det med «Hoteller i nærheten». Til slutt angir du de andre detaljene for varianten – blant annet sluttdatoen og hvor stor prosentandel av trafikken som skal få se de endrede annonsene. Finn ut hvordan du konfigurerer en annonsevariant

Se resultatene for annonsevarianten din

Du kan se det totale resultatet for annonsevariantene dine, og gå i dybden for å se hvordan de endrede annonsene gjør det, sammenlignet med de opprinnelige annonsene.

Ta i bruk annonsevarianter

Når du er fornøyd med resultatene for annonsevariantene du har eksperimentert med, kan du ta i bruk de endrede annonsene i kampanjen din. Du kan også velge å erstatte de eksisterende annonsene dine, eller opprette nye annonser med variantene.

Bruksområder

Annonsevarianter fungerer best når du vil teste ut en endring i flere kampanjer eller i hele kontoen din, mens kampanjeutkast og kampanjeeksperimenter fungerer best for å teste ut flere endringer samtidig i mindre målestokk.

Linker til beslektet innhold