Tietoja mainosmuunnelmista

Mainosmuunnelmilla voit helposti luoda ja testata mainostesi muunnelmia useissa kampanjoissa tai koko tililläsi. Voit esimerkiksi testata, miten hyvin mainoksesi toimivat, jos vaihdat "Osta nyt" ‑toimintakehotuksen muotoon "Osta tänään". Halutessasi voit myös kokeilla, mitä tapahtuu, jos vaihdat usean kampanjan mainosten otsikoksi "Soita nyt ja pyydä maksuton tarjous".

Näin se toimii

Mainosmuunnelmien avulla voit arvioida erilaisten mainosten tuloksia ja käyttää parhaiten toimivia mainoksia tililläsi.

Mainosmuunnelman luominen

Luo mainosmuunnelma seuraamalla näitä ohjeita:

1. Valitse muunnelman laajuus: Voit luoda muunnelman koko tilille tai tiettyyn kampanjaan tai käyttää omavalintaista laajuutta.
  2. Valitse mainostyyppi: Valitse mainostyypiksi responsiivinen hakumainos.
  3. Luo muunnelma: Korvaa esimerkiksi lauseke "Paikalliset hotellit" lausekkeella "Lähellä olevat hotellit".
  4. Lisää muunnelman tiedot: Valitse tärkeät tiedot, esimerkiksi päättymispäivä ja kuinka monelle prosentille liikenteestä muokatut mainokset näkyvät.

Lue lisää mainosmuunnelman luomisesta.

Mainosmuunnelmien tulosten tarkistaminen

Voit katsella mainosmuunnelmiesi kokonaistuloksia ja niiden yksityiskohtia selvittääksesi, millaisia tuloksia muokatut mainokset tuottavat alkuperäisiin mainoksiin verrattuna.

Mainosmuunnelman käyttöönotto

Jos olet tyytyväinen mainosmuunnelmakokeilusi tuloksiin, voit ottaa muokatut mainokset käyttöön kampanjassasi. Halutessasi voit myös korvata nykyiset mainoksesi muunnelmilla tai luoda kokonaan uudet mainokset.

Milloin muunnelmia kannattaa käyttää?

Mainosmuunnelmia kannattaa käyttää erityisesti silloin, kun haluat testata yhtä muutosta useissa kampanjoissa tai koko tililläsi. Räätälöityjä kokeiluja sen sijaan kannattaa käyttää silloin, kun haluat testata useita samanaikaisia muutoksia pienessä mittakaavassa.