Om annoncevarianter

Annoncevarianter giver dig mulighed for nemt at oprette og teste varianter af dine annoncer i forskellige kampagner eller på hele din konto. Du kan f.eks. teste, hvor effektive dine annoncer vil være, hvis du ændrer din opfordring til handling fra "Køb nu" til "Køb i dag". Eller du kan teste effekten, hvis du ændrer din overskrift til "Ring nu for at få et gratis tilbud" på tværs af annoncer i flere kampagner.

Sådan fungerer det

Med annoncevarianter kan du gennemgå effektiviteten af dine varianter og anvende de ændrede annoncer på din konto.

Opret en annoncevariant

Følg disse retningslinjer for at oprette en annoncevariant:

1. Vælg variantens omfang: Du kan oprette varianter for hele din konto eller en bestemt kampagne, eller du kan oprette et tilpasset omfang.
  2. Vælg annoncetype: Vælg responsiv søgeannonce som annoncetype.
  3. Opret din variant: Du kan f.eks. finde "Lokale hoteller" og erstatte udtrykket med "Hoteller i nærheden".
  4. Angiv variantoplysninger: Vælg vigtige oplysninger såsom slutdato og procentdel af trafikken for at vise de ændrede annoncer.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en annoncevariant.

Se effektiviteten af din annoncevariant

Du kan se de samlede resultater for annoncevarianten og gå i detaljer for at se, hvor effektive de ændrede annoncer er i forhold til de oprindelige annoncer.

Anvend din annoncevariant

Når du er tilfreds med resultaterne af dit annoncevarianteksperiment, kan du anvende de ændrede annoncer i din kampagne. Du kan også vælge at udskifte dine eksisterende annoncer eller oprette nye annoncer med varianterne.

Hvornår skal de bruges?

Vi anbefaler, at du bruger annoncevarianter, hvis du vil teste en enkelt ændring på tværs af kampagner eller på hele din konto, og at du bruger tilpassede eksperimenter, hvis du vil teste flere samtidige ændringer i mindre omfang.