Sobre les variacions d'anunci

Amb les variacions d'anunci podeu crear i provar de manera senzilla variacions dels vostres anuncis en diverses campanyes o en tot el compte. Per exemple, podeu provar com seria el rendiment dels anuncis si canvieu la crida a l'acció de "Compra ara" a "Compra avui". També podeu provar el canvi de títol a "Truqueu-nos ara i demaneu un pressupost gratuït" als anuncis de diverses campanyes.

Com funcionen

Amb les variacions d'anunci podeu revisar el rendiment de les variacions i aplicar els anuncis modificats al compte.

Crear una variació d'anunci

Per crear una variació d'anunci, seguiu aquestes directrius:

1. Seleccioneu l'abast de la variació: podeu crear variacions per a tot el compte o per a una campanya concreta, o bé crear un abast personalitzat.
  2. Seleccioneu el tipus d'anunci: seleccioneu l'anunci de cerca responsiu com a tipus d'anunci.
  3. Creeu la variació: per exemple, podeu cercar "Hotels locals" i substituir la frase per "Hotels a prop".
  4. Definiu els detalls de la variació: trieu detalls importants, com ara la data de finalització i el percentatge de trànsit, per mostrar els anuncis modificats.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar una variació d'anunci.

Consultar el rendiment d'una variació d'anunci

Podeu veure els resultats generals de la variació d'anunci i aprofundir-hi per comparar el rendiment dels anuncis modificats i els originals.

Aplicar una variació d'anunci

Un cop els resultats de l'experiment de variació d'anunci siguin satisfactoris, podeu aplicar els anuncis modificats a la campanya. També podeu substituir els anuncis existents o bé crear-ne de nous amb les variacions.

Quan s'han d'utilitzar

Les variacions d'anunci són més útils per provar un sol canvi en diverses campanyes o en tot el compte, mentre que els experiments personalitzats són més útils per provar diversos canvis simultanis a petita escala.