Brug Accelerated Mobile Pages

Accelerated Mobile Pages (AMP) er en open source-standard, der gør det muligt at oprette websider, som indlæses hurtigt i mobilbrowsere. Du kan oprette AMP-versioner af dine landingssider for at forbedre brugeroplevelsen på mobilenheder.

Fordele ved at bruge AMP-sider med Google Ads

AMP-sider indlæses hurtigere end alle HTML-sider bortset fra de mest optimerede. Dermed reduceres den tid, der går fra det tidspunkt, hvor en person klikker på din annonce, til vedkommende får vist din landingsside. Generelt udmønter en kortere indlæsningstid sig i en lavere afbrydelsesfrekvens og afvisningsprocent, og det kan øge antallet af konverteringer og din generelle annonceeffektivitet. Få flere oplysninger om konsekvenserne af forsinkelse

Sådan opretter du AMP-sider

Du kan oprette AMP-versioner af dine landingssider ved hjælp af formatet AMP HTML og AMP JavaScript. Brug Google Ads-udviklerretningslinjerne vedrørende AMP-sider som en hjælp til at komme godt i gang.

Send annoncetrafik til din AMP-landingsside

Når du har oprettet en AMP-version af en landingsside, kan du betragte den som en hvilken som helst anden mobillandingsside.  For at lede brugerne videre til din landingsside skal du indtaste AMP-sidens webadresse i feltet Mobilwebadresse for dine annoncer eller i feltet Mobilwebadresse for dine søgeord. Når en mobilbruger derefter klikker på din annonce, bliver vedkommende ledt videre til din AMP-landingsside.

Tip!

Sørg for, at webadressen peger på dit domæne: https://eksempel.dk.

Den må ikke pege på kopien i Googles AMP-cache: https://cdn.ampproject.org/c/s/eksempel.dk.